CVul InfoGrafic

Creierul uman raspunde bine la stimulii vizuali, imaginile ne capteaza atentia.

Un infografic foloseste imagini sa spuna o poveste. El ia un numar mare de informatii, in forma textuala sau numerica, si le condenseaza intr-o combinatie de imagini si text, oferind celui ce vizualizeaza doar esentialul din informatiile oferite. 



Magia infograficelor iti poate face CVul mult mai atragator si apetisant, iar asta este exact ceea ce ai nevoie, sa fii cat mai bine remarcata pe piata competitiva a joburilor.


Un CV este un bun instrument de autopromovare menit sa atraga atentia viitorului tau manager, sa te conduca la interviu, si sa te faca sa aterizezi pe postul vizat.

Gandeste-te la recruiteri, citesc zeci de CVuri zilnic, plictisiti si obositi de acelasi tipar, iar daca tu ai oportunitatea de a te diferentia printr-un CV  catchy, de ce nu ai face-o?

Johanna D., strategist social media spune ca nu doar ca infograficul i-a adus jobul vizat, dar i-a adus si ceva colaborari pe langa. 

Obiectivul unui CV InfoGrafic IG este nu doar sa arate bine, ci sa iti livreze rapid principalele idei si informatii de care ai nevoie. Scopul sau este de a angaja cititorul si de-i spune povestea instant, pentru ca, sa fim seriosi, CVul tau are la dispozitie cateva secunde pentru a atrage atentia angajatorului.

BENEFICII potentiale ale utilizarii unui CV InfoGrafic


  • Iesi din multime. Un CV InfoGrafic iti pune in valoare personalitatea, iti poate spune povestea intr-un mod placut si atractiv
  • Iti demonstreaza talentul, creativitatea. Creativitatea nu te ajuta doar in sfera joburilor din publicitate, ci in orice domeniu, pentru ca este elementul care te ajuta sa gasesti solutii problemelor pe care le intalnesti
  • Ai controlul propriei povesti. Poti spune ce vrei despre tine, dar mai ales cum vrei. Iti poti alege ce tema vrei, poti folosi absolut orice abordare iti trece prin cap, fara sa mai completezi formulare si campuri impuse.
  • Este o unealta de networking. Un simplu share iti poate aduce cunostinte si noi conversatii daca ai un CV InfoGrafic atractiv, pe care oamenii isi doresc sa-l dea mai departe
Ca sa te lamuresti despre ce inseamna un CV InfoGrafic, ai mai jos cateva exemple. 















Like it? 

Te provoc sa imi lasi un comentariu in care sa imi spui cum vezi CVul TAU InfoGrafic, nu se stie, poate chiar ai sa-l primesti mai repede decat te gandesti ;)

No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.