Proiect de weekend - Home made Maracas

Weekend - relaxare, familie, prieteni, calatorii, planuri, distractie, etc. - doar o mica si infima parte din ceea ce poate sa cuprinda intervalul asta mic de timp in care de regula lasam deoaparte munca si ne incarcam bateriile pentru saptamana ce urmeaza.
Iti amintesc insa , cu drag, ca meseria de mamica este una fulltime si da, desi expresia asta nu e una certificata,sa fii convinsa ca faci ceva important, dificilt, solicitant si incredibil de satisfacator, incomparabil de plin de implinire.
Si pentru ca te stiu mamica activa si mereu in cautare de inspiratie , m-am gandit sa incep sa te inspir la proiecte de weekend, fie ele pentru tine, sau pentru bebe, sau pentru familie, pentru orice domeniu  din aria ta de interest ca si mamica  urbana.


Am sa incep cu ceva ce mi s-a parut genial si anume o jucarie simpla, faina si de efect. Maracas - o zornaitoare numai buna de exersat diverse aptitudini pentru bebe si copii. Si pentru ca azi informatia circula cu o viteza incredibila, am cules pentru tine chiar si fotografii si un tutorial foarte simplu si fun de realizat.


Ai sa observi ca pun mult accent pe lucrurile "DIY" = do it yourself. Ei bine, stiu ca multe sau orice poti gasi de-a gata , servit, gata preparat si ambalat, insa mai stiu ca multi dintre noi suntem preocupati de eficientizarea timpului la maxim, de costuri atunci cand ne intereseaza un obiect, si de ce nu si de ecologie, reciclare, sanatate, dezvoltare armonioasa, asimilarea zilnica de noi informatii. Ideea preconceputa ca trebuie sa fii iscusit la lucru manual sau ca iti trebuie ceva talente ascunse nu este una nici eficienta si nici motivanta pentru a reusi cu succes sa realizezi ceva fain, bun, ieftin si de unul singur acasa. Asa incat am sa incerc sa te provoc la cat mai mult lucru manual, sa iti stimulez creativitatea si interesul pentru a da frau liber imaginatiei si te astept cu drag oricand sa imi spui daca ai descoperit astfel noi indeletniciri.

Revenind la micul nostru proiect pentru acest weekend, il gasesc potrivit pentru orice bebe destul de maricel incat sa nu distruga obiectul si sa se raneasca si pentru orice toddler amator de zdranganit.


Necesar : oua de plastic (de la kinder de ex)
boabe uscate de porumb (sau orez)
linguri plastic
banda adeziva alba
markere colorate
Urmeaza instructiunile din imagine

Decoreaza si da frau liber imaginatiei!



                                                                    Si.... gata de joaca!


                                                                    Nu-i asa ca sunt faine?


Iti doresc un weekend frumos alaturi de cei dragi si te astept sa-mi spui daca au avut succes Maracas facute de manutele tale :)

No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.