Un mic giveaway cu mare drag


Stiu ca-ti place sa petreci timp online si cat de bucuroasa esti cand gasesti ceva foarte util si folositor. Dar mai stiu ca poate esti ca mine, care face invariabil diferenta intre o fotografie digitala si una printata, intre un ebook si o carte veritabila ale carei pagini le dai si le simti, intre un chat online si o cafea buna , chiar si la ibric, cu prietena/ele...

Asa ca ne-am hotarat nu doar sa te inspiram online ci sa venim cu o mica particica in spatiul tau...offline...si sa-ti dam un cadou. Nimic maret si scump, nimic de brand , dar foarte incarcat cu energie pozitiva : o motivationala marca MamaProject inramata cu stil de Lisa, cealalta jumatate a mea de proiect ce se lupta cu nametii din Bucuresti ca mai multe dintre voi...


....si cum nu avem talentul, timpul si uneltele necesare toate la indemana si de-oadata sa te atragem cu vreo fotografie impecabila, am decis sa impachetam surpriza...caci surpriza ramane, pana ajunge la tine :)




Cum poti participa si intra in jocul nostru pentru cadou? Iaca ai mai jos un chenar frumos, care este foarte intuitiv si prietenos, trebuie doar sa urmezi pasii de-acolo. Ai nedumeriri? Lasa-ne fara sfiala aici un comentariu, promitem sa fim pe faza.

Te asteptam cu drag!




a Rafflecopter giveaway

6 comments:

  1. Ma inspira articolele voastre documentate, practice, pline de jovialitate si, mai ales, echilibrate. Voi continua sa va urmaresc cu drag (asa cum e clar ca scrieti voi articolele). Multumesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Romelia, multumim de feedback si ganduri! Succes mult la giveaway! Ne bucuram sa te avem aproape!

      Delete
  2. Toate imaginile inspirationale imi aduc aminte ca trebuie sa ma bucur de orice lucru marunt, asa ca si copilul meu :)
    V-am descoperit de curand, imi place culoarea, veselia si energia de pe blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dana, foarte fain! Exact cu gandul asta va inspiram, lucruri simple - alea-s cele ce raman! Ne bucuram ca-ti place rozul nostru :) ! Succes mult la giveaway! Bucurie sa te avem si pe tine aproape! Ca de altfel pe toate cele ce ne cititi, atunci cand avem si noi o lecuta de timp sa va inspiram!

      Delete
  3. Imi place ca transmiti ceva in fiecare articol, fie ca e o informatie sau un sentiment. Gasesc aici o energie pozitiva ce ma face sa revin mereu cu mare drag.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mami de Rares, suntem aici doua mamici ce mestesugim idei pentru voi toate, idei imbracate doar in ganduri bune si roz, toate menite sa va inspire, intru-catva. Ne bucuram tare esti alaturi de noi si ca ai participat, succes si data viitoare!

      Delete

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.