Mama & Me

Intr-o lume digitala, avem tendinta de a uita puterea cuvantului scris. 
Uitam rapid si micile momente impreuna, uitam detaliile activitatilor facute impreuna, uitam sa ne declaram furtuna de sentimente si emotii ce ne cutremura in anumite momente. Uitam
Si pentru ca uitam, am decis ca in aceasta saptamana, sa incepem sa ne arhivam amintirile, sa ne scriem una alteia, atunci cand vom putea, sa invatam din cele scrise, sa ne inventam propriile traditii. 
Este saptamana in care pornim acest proiect cu multa incredere, ca ne va ajuta sa nu ne pierdem in prapastia superficialitatii, ca ne va ajuta sa ne intelegem mai bine una pe alta, ca ne va ajuta sa ne ajutam.

How it works!

Ca la scoala ! Ha ha ha! 
Noi am ales un caiet de 100 de file, cel mai mare gramaj, cu coperti tari. Am decorat coperta cu un label propriu, Mami & Miru.
Inauntru vom scrie despre aventuri zilnice, vom lipi poze, vom povesti despre traditiile noastre personale, vom inventa unele noi, ne vom scrie una alteia( ea atunci cand va putea), ne vom declara emotiile, ne vom cere iertare. 

In aceasta saptamana vom povesti despre traditiile pe care le avem, despre puterea cuvantului scris, despre dorinte, despre emotii necunoscute pana in motherhood.


No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.