Revelatii despre cuvant

Care sunt gandurile unui om perfect sanatos in viziunea SuntSanatos.ro

Cu iubire, imi accept deciziile, stiind ca sunt liber si ma schimb. Sunt in siguranta. 



Nicio posibila coinicidenta in faptul ca azi mi-au cazut ochii fix pe fraza asta, no , no. Ei, si poate pare totul asa de firesc sau de naiv. Insa doar pare. Caci in realitatea asta unanim acceptata de toti, ne caznim cu demonii aia zilnici de care spuneam intr-un articol recent.

Si care-i defapt ideea cu "puterea cuvantului"? 

"Vorba dulce mult aduce" si cine a spus asta sigur nu s-a gandit la cat de sanatoasa e mierea de albine si mai degraba la cat de sanatos este sa gandesti si sa te exprimi cu IUBIRE. Si probabil iara nimic nou pana aici. Ce e nou insa este modul in care ne aducem aminte de IUBIRE si de noi.
Am profitat de tema saptamanaii sa imi fac un review mental despre ce am reusit pana acum sa fac de cand cu MamaProject si iata ce a iesit :

  • am invatat despre mine ca am nevoie de mult mai multa disciplina si organizare si ca un bun TM se face doar SCRIIND totul undeva, ajutand astfel la o materializare mult mai sigura, eficienta si rapida a planurilor de peste zi si nu doar. CHECKED!
  • am invatat despre mine ca ma implic inutil in mult prea multe activitati care in mare parte imi consuma un timp si o energie din pachetul meu, care pachet nu poate fi completat deloc usor. Asa incat , o reevaluare a fost necesara! LESS is MORE si in cazul asta. CHECKED!
  • am invatat despre mine ca ma las prea mult controlata de ganduri si porniri nesanatoase si negative uneori, si asta imi strica rozul din privire si blureaza peisajul meu de campie pururi verde :)...ce sa mai, nesanatos pentru creierii capului sa fii incapatanat si sa lasi Ego-ul sa isi faca de cap. Revizuire si aici - citim chestii ajutatoare si vizionam lucruri motivate catre o schimbare! Sunt inca in plin proces de detox mental, charging some happiness in here ! CHECKED!
  • am invatat ca sunt experta de multe ori la a ma autosabota si mai ca imi vine sa ma scutur singura de urechi in fata oglinzii, dar ce noroc pe mine ca o fac altii, care ma iubesc si oricat de bosumflata as fi privind the hole picture nu-mi ramane decat sa plec capul si sa raspund cu iubire la toate deciziile mele. NU SUNT PERFECTA si e foarte ok asta. 
  • am invatat ca lucrurile mici si marunte conteaza mai mult si ele fac ca tot intregul sa fie mai frumos si mai usor de sustinut, si lectia asta mi-o ofera zilnic Zana mea blondina. Copiii nu invata ce-i fericirea, nu de la noi, nu si nu. Copiii ne invata pe NOI ce-i fericirea daca suntem dispusi si cu mintea deschisa catre asta. Ei trebuie doar lasati sa fie cum sunt :) si ghidati catre a fii ceea ce sunt :) si majoritatea dintre ei sunt fericiti cu lucruri mult mai putine decat ne proiectam noi .
  • am invatat inca o data ca proiectiile mele mentale fac ca totul sa se intample asa cum doresc sau nu doresc. Fiecare zi oglindeste starea mea interioara si nu prea imi place imaginea. Dar SUNT IN SIGURANTA si sunt OK SA MA SCHIMB. ALEG LIBERTATEA.
  • apropo de cuvant si Mama&Me , am reevaluat momentele in care am ales sa vorbesc ca mama decat sa vorbesc ca MINE. Si e virala treaba asta. Pentru ca uite ce putere au cuvintele, ele raman bine dar foarte bine intiparite in minte si ajung sa iasa la iveala uneori,cu noi ca martori. Asa incat renunt la a mai fii mama mea ca sa pot fii mama copilului meu.
Gata cu review-ul, vant in panze la creat de cuvinte frumoase si miracole!

No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.