Puterea cuvantului


La început a fost cuvântul şi cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era cuvântul.De veţi crede, - Toate sunt cu putinţă celui care crede (Marcu 9,23)

Cuvantul este putere magica, prin care noi putem crea, sau distruge.
Pornind de la idea ca gandul este o energie pura, care nu moare niciodata, ajung la judecata: un cuvant gandit, il stiu doar eu, un cuvant rostit intra si in inima celui caruia ii este adresat, insa cuvantul scris este cel mai puternic; el poate trai mii de ani si poate afecta nestiut de multe persoane.
Puterea gandului a dovedit ca omului i se intampla tot ce gandeste.
Puterea cuvantului rostit a dovedit ca tot ce rosteste, omului i se implineste.
Puterea cuvantului scris este pecete.


Daca tot detin asa putere, imi propun sa o folosesc, in mod egoist, pentru mine si familia mea. Sa grabesc Universul sa-mi resolve dorintele.
Posterele motivationale ma fac sa zambesc, pe unele chiar le adaug la colectie. Dar serios vorbind, sunt putere curata.
De-a lungul timpului, mi-am demonstrat eu mie, puterea gandului, puterea cuvantului. Si de fiecare data ma uimesc eu pe mine.
SA CREZI PE DEPLIN IN TOT CEEA CE VREI SA REALIZEZI. SA SIMTI CA DEJA AI PRIMIT SAU VEI PRIMI CURAND.
Looking back, ce mi-am dorit in mod constient si ambitios, am primit. Ceea ce imi displace in viata mea, am gandit si dorit probabil in momente in care eram plecata sa dau biscuiti pe razatoare, ca sa nu zic campii.
Dorindu-mi za best of za best for my baby, jurnalul Mama&Me este ocazia perfecta pentru a transpune in scris, in mod constant, za best of za best for my baby

No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.