Barbate, tu ce faci de 8 Martie?

3:53 PM
Daca nu stii ce, iti spun eu.

Lasa goana dupa flori, parfumuri fine si genti de piele. Nici gadgeturile nu au treaba cu ce vreau eu sa zic. Asa ca scuteste-te de efortul unui maraton prin malluri.

Mai bine ai planifica cu cine lasi copii cateva ore, sambata asta. Ca daca nu ai bunici deghizate in bone, si nici vreo Mary Poppins vecina, poti incerca la vreun coleg/a de serviciu, cu familia din dotare, sau cu copii mai mari care ii pot supraveghea pe cei mici (pentru cazul in care colegul de serviciu are aceleasi intentii ca si tine). In fine, in cel mai rau caz poti apela si la un daycare sau un loc de joaca.

Next step e sa te pregatesti sufleteste, si anume sa te gandesti la toate lucrurile frumoase pe care le iubesti si apreciezi la sotia ta. Gandeste-te bine, ca sa nu uiti nimic.Gandeste-te la toate lucrurile marunte si frumoase pe care le face in fiecare zi, pentru tine, pentru copii, pentru voi. Gandeste-te la toate lucrurile minunate pe care le-a adus in viata voastra impreuna. Gandeste-te la toate momentele de neuitat pentru care vrei sa ii multumesti.

Apoi invit-o la un pahar de vin si spune-i toate lucrurile la care te-ai gandit.

O discutie deschisa si calda, in care iti exprimi aprecierea sincera face mai mult decat orice cadou pompos, trust me. Aprecierea motiveaza, creste aripi si sudeaza relatia.


Acum ca te-ai lamurit, iti spun si de locul care iti usureaza munca si de unde poti alege vinul perfect pentru seara voastra perfecta. www.vinarialuitudor.ro are multe vinuri cu dichis, in plus si serviciu de personalizare sticle.

Go ahead and give it a try, nu o sa-ti para rau. 


No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.