Proiect de weekend - bricolaje din pungi de hartie

Salutare ! Asa cum te-am obisnuit deja, pentru ca veni weekendul , vreau sa te inspir catre a reinventa, redecora si recicla obiecte din jurul tau , aparent nefolositoare . Cat de fain oare poate fii sa faci dintr-un aparent gunoi o chestie noua si frumoasa, sa iti reduci astfel cantitatea de reziduri ce o lasi in spate si evident sa economisesti niste bani..?

Sunt in jurul nostru obiecte uzuale din felurite materiale, unele mai putin degradabile si reciclabile ca altele, insa unde inventivitatea , imaginatia si dorinta de a eficientiza anumite aspecte capata prioritate si interes, incepem sa privim cu alti ochi orice mic sau mare obiect vechi ce poate fi reinventat. Ca de exemplu...pungile de carton. Un detaliu de obiect ce se pierde foarte repede in decor. Daca ai obiceiul sa faci cumparaturi in urma carora sa ramai cu astfel de pungi ,care obisnuiesc sa fie ori aruncate ori refolsite temporar ca si spatiu de depozitare, ei bine, astazi vreau sa iti arat ca se poate mai bine de atat :)..mult mai bine si mai fain. Inarmeaza-te cu buna voie si ceva timp , caci iata :


Ce spui de acest deco minunat de toamna sau chiar de sarbatori? Gasesti aici metoda de bricolat.
O idee care personal imi pare desprinsa din cele mai faine decoruri pentru orice eveniment important de familie - felinare de hartie. Gasesti aici metoda de bricolaj.
Minunat decor de toamna nu? Realizat din aceleasi pungulite de carton. Gasesti aici metoda.
O idee grozava pentru anotimpul cald, ti-o pun la pastrat aici, sa te inspiri. Vezi aici cum poti confectiona repede si simplu zmee zburatoare.
Stiu, arata foarte interesanta ideea asta si da, este chiar un meniu trasnferat pe o simpla punga de carton.Poate fi cu mare succes meniul unei cine speciale sau al unui eveniment inedit. Gasesti aici detalii.

Ca de fiecare data sper ca te-am inspirat destul incat sa ai indrazneala si ocazia sa incerci un astfel de mic proiect. Cu mare drag astept rezultatul tau sau orice ai de impartit legat de asta.

Un weekend de poveste plin de iubire, caci vine sezonul rece, cand ne lipim mai cu foc de cei dragi in caldura camiunului. Pana una alta, sa ne bucuram de culorile si miresmele toamnei! Cu bine pana data viitoare!

No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.