Te invit la un Ploiesti colorat - festival de ateliere

Ei bine, da, se mai intampla si lucruri colorate si frumoase, se mai intampla ca oamenii sa faca voluntariat pentru actiuni care au ca menire promovarea culturii si a frumosului si utilului, se mai gasesc astfel de idei si acolo unde sunt mamici implicate se pare ca intotdeauna ies scantei frumosi colorati.

Ploiestiul in culori - un mini festival urban de ateliere de tot felul, menite sa interactioneze cu copii si adulti doritori de a iesi din monotonul unei sambete la Ploiesti. Venind aici vei avea ocazia sa bricolezi tot felul de lucruri, chiar si  ceea ce noi bricolam aici weekend de weekend , adica craft reciclat, vei avea ocazia sa crosetezi, sa cunosti instrumente muzicale, sa colorezi, sa dansezi, sa inveti ce inseamna prim ajutor, chiar si sa gatesti, sa bricolezi accesorii de argila polimerica si inca cate si mai cate. 



Organizatorii, evident si mamici pline de energie, au gandit si conceput acest eveniment din dorinta simpla de a promova in randul copiilor in special , ideea de activitate "unpluged" cum imi place mie sa spun, adica ceea ce putem face acasa sau intr-un mediu organizat, fara mari resurse si efort, dar cu mari rezultate : dezvoltarea armoniasa a inteligentei emotionale, stimularea creativitatii, a imaginatiei, fomarea unei gandiri analitice, stimularea unor simturi si talente deosebite, toate pentru a deveni un adult cu multa stima de sine si a creste un copil autonom si temerar si de ce nu pentru a petrece mult timp de calitate cu ceilalti.

Evenimentul este promovat online pe Facebook mai exact aici , unde poti vedea detalii si poti confirma participarea, insa cel mai important este sa mergi la fata locului, data si ora le vezi pe frumosul afis realizat de Crina Manolescu.

Asadar, te invit cu drag la acest eveniment urban , primul de acest fel organizat voluntar de parinti prahoveni si primul de aceasta amploare. O sa fie fun, fun , fun! Garantat!

No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.