Blog Planner Gratuit Pentru #mameprenoare




In caz ca ma stii la moaca dincolo de online, sunt sanse sa stii ca sunt o persoana careia ii place sa ofere suport. Pe unde apuc, unde mi se cere si cand consider ca e nevoie.

In caz ca habar nu ai cine sunt si abia ai aterizat in spatiul meu virtual si iti par cat de cat interesante mediocritatile mele incat sa citesti sau macar sa dai scroll,
 hai servus, sunt Iulia, mama x2, freelance digital marketer de niste ani 
si pentru ca stiu ca orice femeie misto in cautare de upgrade are nevoie de tribul ei aproape, sa o sustina, am creat comunitatea #mameprenoare unde altundeva decat in reteaua de toate zilele Facebook, unde pe langa networking si suport, ma caznesc sa ofer cat pot resurse gratuite care sa ajute si sa sustina mamele cu business si cu blog din online-ul pitoresc. 

Din sute de mii de momente mici, in utimele 2 luni m-am caznit sa creez un material gratuit de ajutor pentru bloggerite, un calendar editorial care sa te scoata putin din cutie daca asta cauti si daca esti mama cu blog :)






#BlogLog este un blog planner ce te pune la scris de mana sa-ti conturezi un plan (chiar si de business) pentru blog, folositor cred eu oricarei bloggerite la inceput de drum sau chiar si acelora ce scriu de ceva timp dar care au nevoie de un suport pentru a calibra putin scrisul cu scopul.





Este format din :


  1. Log - unde gasesti cateva printabile gen Calendar Saptamanal sau Plan de Zi unde poti trece in lista de TO-DOING ( nu am scris gresit, doing pentru ca afirmam deci actionam, nu trecem "de facut" ca sa nu facem mai nimic" ) 
  2. Workbook - unde vei gasi intrebarile structurate pe categorii si cu ajutorul caruia vei alcatuii un plan si vei putea organiza un calendar editorial de postari chiar si pentru cateva luni in avans. 
  3. Cale'n'Dar - este un calendar 2018 personalizat cu gandul la #mameprenoare, unde poti trece pe zile un reminder, tema de postari, etc
Poti gasi BlogLog gratuit in grupul de pe Facebook, unde ca sa aderi trebuie sa raspunzi la 3 intrebari. Aparte acest material si atmosfera de sisterhood, vei mai gasi saptamanal informatii exclusive si periodic alte materiale, resurse dedicate.
Plannerul va fi disponibil gratuit pentru un numar limitat de persoane, pentru primele 200 de mameprenoare adunate pe grup. Mai e putin pana la limita asa ca daca te incanta un astfel de material gratuit , da-i din click si tastatura.

BlogLog va ramane disponibil ulterior, la un pret echitabil, ca de material digital.

Te astept pe #mameprenoare !



No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.