Draga versiunea mea mai tanara

5:46 PM
Simt nevoia sa ma adresez versiunii mele mai tinere, pentru ca lucrurile astea as fi vrut sa mi le insereze cineva la momentul respectiv....asa ca am compus aici, noi cele doua mamici ce suntem in continua proiectare de sine, un gand comun...



Draga versiunea mea mai tanara,

Calmeaza-te! Calmeaza-te, copila! Toate tragediile pe care le traiesti acum peste putin timp vor fi subiecte amuzante. So, keep calm, I mean it! Asa cum iti va trece efectul dramelor, asa vor trece si anumite persoane prin viata ta. Prietenia va fi declarata prietenie dupa ce va trece testul timpului si al respectului. Acordand timp unei prietenii, mai putin entuziasm si fiind mai circumspecta, vei evita multe persoane care se declara prietene, dar au alte interese. Nimic nu e pentru totdeauna, asa ca let go. Exerseaza sa lasi lucrurile sa curga. Let it go, doar asa te scutesti de alte drame.

Nu exista momentul perfect.

 Exista momente potrivite si momente mai putin potrivite. Asa ca actioneaza acum. Acum este acel moment pe care il cauti. Fa o alegere, ia o decizie, asuma-ti. Lucurile vin,pleaca, se schimba. Alegerile pe care le eviti te ajung din urma, intotdeauna. Este legea firii. Nu o sa scapi, nimeni nu a facut-o. 
Nu-ti fie frica. Cucereste frica (cucerirea fricilor face diferenta intre invingatori si invinsi) Scoate-ti din vocabular cuvantul daca. Fii pregatita sa gresesti si concentreaza-te pe solutii. 

Clarifica-ti neintelegerile cu alte persoane.

 Scuteste-te de niste frustrari inutile si salveaza niste relatii frumoase ce se pot transforma in prietenii.

E ok sa fii putin egoista. E ok sa te pui pe tine pe primul loc.

Spune-ti cat de des ca esti minunata, desteapta, speciala si nu incerca sa te pierzi in decor. Nu fii cel mai mare dusman al tau!
Renunta la sacrificiul pentru cei din jur, renunta la a mai ajuta persoane care nu isi doresc sa fie ajutate. Timpul si resursele petrecute astfel redirectioneaza-le catre TINE

Accepta-ti mostenirea.

 Accepta-ti insusirile primite din familia ta spirituala si concentreaza-te sa le dezvolti pe acestea. Daca le inhibi nu faci altceva sa pierzi timp, sa prelungesti agonia. Asa ca pune naibii mana pe o pensula si go for it.

Elibereaza-te de situatiile si contextele grele din familia ta! 

Nu mai asuma totul, nu incerca sa intelegi, iubeste-i cum sunt, fara asteptari. Toti avem de luptat cu frici si frustari interioare si cel mai adesea facem asta prin comportamentul fata de cei din jur. Iarta-i si nu te confunda cu traumele! Fa atata cat poti face si orienteaza-te catre tine.

Continua sa scrii.

Nu lua in seama rautatile si vezi-ti de drum. Scrisul te descarca, asa ca descarca-te cat mai des.Continua sa canti, nu pierde asta niciodata! Crede in tine, chiar daca altii nu o fac! Nu pleca urechea la judecati, incearca non-judecata, da-ti timp tie, da timp celorlalti, nu tine resentimente, lasa-le sa curga, sa se duca. Zambeste! Zambetul este portalul tau catre lucruri bune si catre iubire! Fa ceea ce te face fericita, no matter what!!

Mediteaza.

 Zilnic. 10-20 minute, in care sa fii sincera tu cu tine. Sa te accepti, sa visezi, sa te iubesti. Ofera ceea ce poti oferii si zambeste!!
Oamenii nu citesc ganduri. Daca le spui exact ce asteptari ai, reduci numarul dezamagirilor.
Fii pregatita pentru greseli. Din ele inveti . E ok sa gresesti. E ok sa fii cum esti!
Iarta-te!!!


No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.