Xmas Cards 4 M A M A

1:51 PM
Cand eram mica, una dintre lucrurile frumoase in toiul pregatirilor de Craciun era scrisul felicitarilor catre cei dragi. Acele felicitari scrise de mana, alese pentru fiecare in parte, cu urari personalizate, in care se punea suflet si ramanea impregnat parfumul gandurilor bune si pline de speranta intr-un An Nou mai BUN. Imi aduc perfect aminte emotia ce ma cuprindea cand incepeam alaturi de mama sa alegem pentru fiecare in parte felicitarea potrivita, sa compunem urarile si multumirile. Aaaah, parca simt in nari mirosul timbrelor lipite by myself pe plicurile colorate.


Asa mi s-a facut un dor de treaba asta. Si vreau sa reintroduc acest ritual al pregatirilor de sezon, impreuna cu ZuZi. Pentru ca vreau sa o invat sa aprecieze valoarea fiecarei persoane din jurul ei, sa ii multumeasca pentru prezenta pe acest Pamant, sa o impinga sa faca mai multi pasi spre    r e c u n o s t i n t a!

So, draga mea, daca esti in asentimentul nostru, te rog sa ridici mana virtual si sa ne tragi de maneca cu un comentariu sau un email la mamaproject1@gmail.com.

Cum de ce? Ca sa iti trimitm o felicitare scrisa cu manuta noastra, pentru tine si familia ta, cu urari si ganduri pozitive pentru anul ce urmeaza.

Abia astept sa ma apuc de scris, de compus, de cautat felicitari frumoase si luminoase. Aaaaah, nu mai am rabdare.

Data limita va fi 18 Decembrie 2013, sa ma asigur ca vor ajunge la voi in timp util.

XOXO

No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.