Oglinda, oglinjoara




La inceputul saptamanii mi-am propus sa lucrez cu ceasul meu, cel biologic, si sa ma trezesc mai devreme cu o jumatate de ora. Din motive de lene crunta seara cand Zuza se arunca-n pat, eu o urmez mereu pentru a facilita actiunea lui Mos Ene pe la gene. Si mereu imi promit ca dupa ce adoarme ma ridic din pat si-mi fac o rutina de 'demascare' ca la carte. Si mereu adorm si eu cu ea. Si de multe ori inaintea ei.

Sooooo, a fost cam greu, mi-a cam venit sa plang, dar mi-am dat doua palme in minte si am reusit sa ma ridic din pat mai devreme cu jumatate de ora. Si mi-am petrecut-o....in baie ee ee !!

De fapt am inceput in bucatarie unde am aruncat intr-un castron o lingurita tarate de grau, o lingurita de miere, o lingura de lapte. Am amestecat energic si am mai incorporat putin cate putin si o lingurita de amidon pana la omogenizare. Apoi, in baie a inceput dezmatul ! Am aplicat masca pe fata si in cele 20 de minute cat a fost nevoie pentru a actiona magia am facut curat in baie. Cu tot cu spalat faianta de sus pana jos. Cu tot cu migalit bateria de dus. Cu miscari ferme si rapide. Si cu geamul deschis. La fix am pornit apa la dus.

Day 2, repet procedeul, cu tot cu plansul deja o parte din rutina. This time, optez pentru o masca de rehidratare. Iau acelasi castron si arunc in el 2-3 lingurite de iaurt, o lingurita de miere, un mar dat pe razatoare. Pentru a mai ingrosa adaug si un praf de argila. Aplic pe fata, decolteu si gat, si in cele 20 de minute de magie ma apuc iar de smotruit. Nu ca ar mai fi nevoie, dar din lipsa de spatiu si din motive de zgomote matinale, este singura modalitate de a da un refresh to my host. 

Am continuat rutina alternand mastile. 

Concluzii rapide: beauty detox-checked, miscare si tonifiere dimineata- checked, baie curata si parfumata- checked, buna dispozitie- checked!

Weekend-ul asta,  o masca pentru maini si una pentru picioare, 'cause I have a date with my girl. 
So stay tuned!

No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.