Proiect de weekend - lustra dEco

Desi a trecut cu brio si multa toropeala mai mult de jumatate de weekend, revin cu proiectele noastre de weekend si azi te provoc la ceva lucru puuutin mai complicat, posibil sa ai nevoie si de ajutorul sotului/partenerului din dotare. Ai sa vezi ca nu te provoc doar la lucruri ce tin de mamiceala si copii, pentru ca te stiu o femeie dinamica si complexa, mereu in cautare de idei si de inspiratie pentru multe dintre cele ce te intereseaza privind familia, caminul, moda si sanatatea.

Pentru ca din varii motive ma intereseaza si pe mine reciclarea a tot ceea ce se poate mai ales a plasticului si caut astfel tot felul de idei despre cum se poate refolosi, am dat recent peste o idee nastrusnica de "manufactura casnica" a unui obiect de iluminat, ideea care mie personal nu numai ca mi s-a parut geniala dar nici foarte greu de realizat, este originala si poate fi imbunatatita dupa imaginatia fiecaruia fara mari probleme.



Este vorba de o lustra interesanta. Vei avea nevoie de un pet mare de apa, tipul celor de 5 respectiv 10 l, linguri albe de plastic sau colorate daca doresti, adeziv, un bec ecologic si un intrerupator cu fir eventual unul de la o veioza mai veche. Procedeul in sine nu este unul complicat, las imaginea sa vorbeasca  de la sine.

Sursa de inspiratie aici

Nu-i asa ca e faina tare? Daca deja te gandesti ca ai putea sa faci si tu asta fara mari eforturi si ai putea chiar sa o decorezi altfel sau sa o colorezi, asa cum dealtfel eu m-am gandit :) , inseamna ca scopul meu de a te inspira a fost atins.
 Te astept cu pareri si cu idei despre micul nostru proiect de weekend!

No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.