Saptamana 3 - Detox, baby, detox !!


Ma trezesc asa entuziasmata, wearing my best fragrance, fac o pirueta si ma pregatesc de o plimbare matinala. De fapt, daca stau sa ma gandesc bine la aceasta rochie ivory cred ca merge si o frezie in par. Imi pun tacticos ochelarii de soare pe nas si pornesc bucuroasa pe biÈ›a mea roooz. Hmm!  Ce placut e mirosul de cafea frantuzeasca si pastel macarons asa dis de dimineata. La fel de placut ca si conversatiile politicoase cu pietarii la care sunt abonata. Oh, how I love this organic market! Mi-am umplut cosul cu bunatati, asa ca ar arata bine deasupra un buchet minunat de flori. Oh, spring, how I love your goodies!


sursa pinterest



OK!! BACK TO REAL LIFE!!


Dupa rutina de dimineata verific geanta: lista-checked, sacosa material textile-checked, sticla cu apa si limes-checked. Dress-code lipsa, adica boyfriend jeans, conversi, SoulCal cu ditai gluga. Cheile in buzunar, ma uit in oglinda, feel like P.Diddy.
 Note to self: I’m gonna run this city!! Pardon, market!!

YES!! It’s time for DETOX, baby, DETOX!!


sursa pinterest


Sunt la jumatatea lui Martisor si simt deja de ceva vreme o nevoie acuta de detox. Am cautat, citit, cercetat. M-am inspirit din :
… si am ajuns la urmatoarea concluzie: 7 zile de detox- all I need!
De ce? pai pentru ca organismul o cere, o doreste cu ordoare si eu cum fac echipa cu mine, sau cel putin asta incerc every day, ascult si incerc sa proiectez totul asa incat sa castigam un scor bun la final.

Asa ca, dimineata pe racoareee, dupa ce am plantat Zana la gradi, am fost la piata.
M-am aprovizionat cu cele necesare si incepand cu acest pranz ma iubesc cu blenderul.
Am conceput un ‘meniu’ din sursele de inspiratie de mai sus. Si inca unul pentru hubby & zuza. Ceva energizant cu care sa inceapa dimineata, si ceva usor pentru seara.
Pe langa acest target mai am unul, de alta natura decat cea nutritionala.
Intentionez sa fac un detox mental , asta da provocare, caci sufar de prea multa toxicitate energetica in jur, sunt bombardata si am nevoie de intariri sau mai bine zis de pace :).

So, stay tuned, urmeaza  ceva fa-bu-lous !!

No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.