Proiect de weekend - sticlute discovery

O mare dilema pentru parinti si provocare este cea a jucariilor pentru copii. Si cum magazinele sunt doldora de tot felul de minunatii pentru toate varstele, gusturile, buzunarele si capriciile, avem de unde alege insa de multe ori aud ca tocmai marea diversitate creaza uneori confuzie si dileme.
Un lucru interesant este ca de multe ori uitam ca de fapt copii nu au atata nevoie de jucarii cat de joc, de obiecte cat de partenerii de joaca. Imi amintesc cu drag de copilaria mea,cand inventam tot felul de jucarele si distractia era pe masura, cand eram stimulata mult mai mult decat daca as fi primit totul de-a gata, asa a fost la mine.
In cautare de idei eco si de facut acasa despre cum poti sa bucuri simplu si usor un toddler, weekendul acesta am gasit pentru tine o idee - sticlutele Discovery. Ei bine nu, nu sunt cine stie ce produs colorat si de calitate nemteasca,  sau cel putin nu in totalitate :)). E vorba de peturi reciclate, goale , transparente, umplute cu diverse lucruri care pot anima si preocupa copilul din dotare. De retinut este ca niciodata nu trebuie lasat nesupravegheat copilul in prezenta acestor sticlute , care sunt simple jucarii facute acasa, insa care pot rani copilul. Ca masura de siguranta extra , capacele se pot izola pentru a nu se putea deschide usor.

*fotografiile nu imi apartin, sunt editate pentru mesajele in limba romana , pentru ca mesajul sa fie mai usor de inteles.








Uleiul de bebe este toxic in caz de accident, prin urmare se poate inlocuii cu orice ulei alimentar



Nu stiu daca ai mesterit jucarele pentru piciul tau insa sper ca asta sa te inspire indeajuns de mult incat sa incerci.
Nu numai ca sunt ieftine, dar sunt si interactive !

No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.