Cum a fost la "Copilarie in Bucatarie"


De regula weeked-urile sunt pentru familie , pentru cei dragi, pentru lucruri pe care doar atunci le poti face in tihna timpului liber de munca si de stressul surmenajului saptamanal.
Duminica ce tocmai a trecut am pastrat-o pentru cei dragi :) 
A avut loc prima intalnire de "Copilarie in Bucatarie".
Impreuna cu Gabriela , am primit cu caldura si emotii , intr-o locatie deja cunoscuta de ceva  mamici, de la grupul de suport pentru mame, la sediul Succes Personal, mamici, pitici chiar si tatici :) ca sa petrecem impreuna 2 ore rupte de rutina casei , sa ne jucam cu ceva ingredinte de bucatarie, sa bem ceva cald si bun, sa mancam fursecuri de casa savuroase facute de Gabi, sa discutam vrute si nevrute, sa ne asternem talentele artistice pe coli colorate .

Haide mai bine sa-ti arat putin cum a fost :)


Pentru ca intentia noastra a fost de primii "musafiri" dragi cu care sa ne simtit comod si cu care sa interactionam placut, am asteptat invitatii asa cum am fi facut-o si acasa, improvizand . 



Draga mea Gabriela a venit pregatita, pentru ca adora copii si gatitul si pentru ca este de regula o gazda minunata, a pregatit pentru fiecare mic bucatar niste sortulele galbene , de poveste :) 


Ne-am inviorat de dimineata cu o infuzie de plante, indulcita cu sirop de agave...cei mici au fost super incantati.


Si iata si primul venit :)...m-am topi de-a dreptul dupa ochii lui albastri si dupa mutrita lui faina si adorabila. Ce spuneam de sortulele? Spune-mi ca nu e adorabil :)




Si sa inceapa distractia. Copiii impreuna cu mami au putut sa faca cu manutele lor niste bilute delicioase cu banana si biscuiti , invelite in tot felul :cocos alb ca zapada, bombonici decorative delicioas de colorate si chiar fulgi de porumb.

 E usor sa iti dai seama din imaginile surprinse cat de destinsa a fost atmosfera. Iata si minunatele bilute, savurate.


Am trecut apoi la partea de talente artistice si ne-am jucat cu creioane colorate, culori acrilice pictate cu degetele, animalute de lipit si ochisori haiosi.





Am reusit sa o prind in imagini si pe pustoaica mea mica, frumoasa adormita care a ratat prima parte de distractie dormind surpinzator de bine pana undeva dupa orele 10 am..



Si iata-mi-s si eu...am purtat sortuletul meu cu drag, am luat din energia celor mici de m-am incarcat pentru o saptamana intreaga, am mai cunoscut mamici frumoase si dedicate, m-am bucurat in and out de timp de calitate.

Eu abia astept urmatoarea editie :) si o sa fie si mai fun :) ...tu? Voi?


1 comment:

  1. A fost extraordinar... si voi la fel...sa inceapa pregatirile pentru urmatoarea editieeee :) Uraaa!
    Felicitari!
    Florentina.

    ReplyDelete

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.