Ce mai face petitia noastra?...

Am promis ca revin cat de curand cu update si iata-ma,tarzior poate dar mamiceala este mare mancatoare de timp si energie cu satisfactii pe masura evident :).

Petitia noastra face valuri miiici inca,se plimba prin profile de Facebook de multe ori nebagata in seama pentru ca e netul plin de tot felul de cereri de like,petitii si campanii ,care mai decare cu scop umanitar sau personal ,asa incat cu efort si insistenta obtii solidaritatea oamenilor azi...Insa,nu pot sa nu recunosc ca sunt foarte impresionata de faptul ca printre cele 452 de semnaturi cate sunt in acest moment,se numara sustinatori din toata tara,chiar si din afara ei,persoane din diaspora,avem si sustinatori din sistemul medical sanitar de staaat ,da,care recunosc cu rusine cele din petitie si bravo lor ca o fac. Lumea lasa comentarii,unele socante,insa semn bun e ca demersul nostru e privit cu speranta si ochi buni ca pe un gest de curaj ,un gest imperios necesar.



Tin sa multumesc public tutror celor care au semnat pana acum si apreciez faptul ca au dedicat 3 minute din timpul lor pentru asta si interes pentru ceea ce luptam noi pe cai pasnice aici. Recunosc insa ca nu ma astept la reactii pozitive si increzatoare din partea majoritatii,pentru ca stiu ca lumea are obiceiul de a se plange mult fara insa sa faca mare lucru,ca doar de-aia am ajuns aici. Am primit tot felul de replici gen " te bati cu morile de vant" , " a cata petitie care o sa ramana doar atat?" , " nu prea cred ca rezolvati ceva" ,etc ..numai incurajari,nu-i asa? E drept si inteleg si de ce,ca majoritatea considera lupta asta pierduta din start. Ei bine,ne-am adunat numai mamici plictisite sa stiti (?!) ,sa reinventam noi niste valori ale societatii civile,printre care si aceea de a-ti cere dreptul cand esti abuzat pana in gat, fara sa crezi e oricum inutil.

Un mare multumesc plin de apreciere mamicilor din comunitatea noastra care se implica voluntar sa ajute cu orice si prin orice metoda la promovarea petitiei si a valorilor pe care le impartasim . Cu mandrie spun ca am parte de persoane active ( putine ce-i drept..) care au valoarea solidaritatii ,care desi sunt mamici ocupate cu de toate ,isi fac timp pentru a dezvolta o comunitate frumoasa si unita. Bravo fetelor! Reinventam ceva valori uitate!

Si pentru ca a venit si primavara si facem de toate sa nu ne apuce astenia si sa ne umplem de energie pozitiva dar si pentru ca trebuie si avem cu ce si mai ales de ce,la initiativa si cu ajutorul lor,al mamicilor prahovene cele active si disponibile,vom forma echipa de UrbanMamici care sa iasa la soare si la promovat de petitie si altfel decat online si evident si la strans de semnaturi,pentru ca dorim ca si persoanele care nu au acces la petitie online sa o poata citii si semna.



Asa incat,dragi cei interesati si neinteresati de problemele pentru care militam noi , incet si cu insistenta,va asaltam pasnic si elegant asa cum ne este noua caracteristic ,va somam sa ne ascultati doleantele,va aducem in vedere ca nu mai dorim sa stam impasibili la situatiile actuale ce ne imbolnavesc si ne mananca de bani !!
Deci...prepare youself ready!!!


Revenind la "sediu" ,mai exact la online, haideti sa vedem cine si cum ne-a observat pana acum:
Adevarul .ro
Ph-online .ro
Si din blogosfera parinteasca ne sustin prietenii nostrii Cojocarii

De-a lungul timpului s-au mai raportat diverse situatii si probleme din cele doua spitale si s-au dat publicitatii,cateva exemple concludente ar fi :
Caz malpraxis odios la Ploiesti
Cadre medicale raportate politiei
si chiar recent din pacate Raed Arafat vs Spitalul de pediatrie Ploiesti


Sa ne auzim sanatosi,fara sa avem nevoie de asemenea servicii medicale !

posted from Bloggeroid

No comments:

Drepturi rezervate MamaProject.Blog creat low budget cu mesaje high level. Powered by Blogger.